Actiedagen met gratis sanitair t.w.v. 4.000 euro

Actiedagen met gratis sanitair t.w.v. 4.000 euro

Exclusieve Badkameractie: Ontvang meer dan €4.000 aan Gratis Premium Sanitair!

Bij Van Calster geloven we dat elke badkamer een persoonlijke oase van comfort en stijl zou moeten zijn. Daarom hebben we een uniek aanbod voor jou: ons Exclusief All-In Sanitair Aanbod (Concept Dutch Design), waarmee je meer dan €4.000 aan prachtig, gratis sanitair ontvangt bij aankoop van een volledige badkamerrenovatie. Dit aanbod is beschikbaar tot 16 november 2024.

Wat houdt het in?

  • Volledige Inloopdouche: Inclusief douchebak, strakke glaswand, luxe regen- en handdouche.
  • Modern Badkamermeubel: Dubbele wastafels met bijpassende kranen en spiegel.
  • Hangtoilet: Met softclose zitting voor extra comfort.

Het concept Dutch Design omvat premium sanitair waar men van kan dromen, met prachtige presentaties in onze toonzalen.

Toch een andere smaak? Geen probleem!

Als je liever je eigen keuzes maakt, kan het gratis sanitair worden omgezet in een korting op de producten van jouw keuze. Zo heb je altijd de vrijheid om je badkamer precies in te richten zoals jij dat wil!

Hoe werkt het?

Maak eenvoudig een afspraak met een van onze experts. Wij bespreken jouw badkamerrenovatie in detail en begeleiden je bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Vervolgens ontvang je een gratis sanitairpakket t.w.v. meer dan €4.000, of een korting indien je een andere stijl verkiest.

Klik hier om een afspraak te maken!

Wacht niet te lang, deze actie loopt slechts tot 16 november 2024. Kom langs in een van onze toonzalen en laat ons je helpen om jouw droombadkamer werkelijkheid te laten worden.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Team Van Calster

Voorwaarden: Actie geldig bij een volledige badkamerrenovatie. Gratis sanitair t.w.v. meer dan €4.000 incl. btw. Voorwaarden in de winkel.