Herfstactie 2024

Herfstactie 2024

Herfstdeals bij Van Calster: Jouw Moment voor de Mooiste Tegels!

Beste klanten,

De herfst is aangebroken, dé perfecte tijd om je huis nog gezelliger en stijlvoller te maken! En wat is er beter dan dat te doen met onze allernieuwste tegelcollectie aan onweerstaanbare prijzen?

Ontdek ons uitgebreide gamma tegels tegen de laagste prijzen van het jaar!

Bij Van Calster zoeken we altijd naar manieren om onze klanten de beste deals te geven, en deze herfst overtreffen we onszelf. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze, klassieke uitstraling of een moderne, trendy look, we hebben een uitgebreid assortiment tegels die jouw keuken, badkamer of woonkamer naar een hoger niveau tillen. Let op: deze prijzen gelden enkel voor de huidige stock en zolang de voorraad strekt!

Maar er is meer...

GRATIS Leveling Systeem: Leg Jouw Tegels als een Pro!

Bij aankoop van tegels krijg je nu ons GRATIS levelling systeem, waarmee je eenvoudig een perfect vlakke vloer legt. Geen frustraties meer met ongelijke tegels of hobbelige oppervlakken. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional: ons leveling systeem maakt het voor iedereen super simpel.

Wat krijg je precies? Bij elke m² aangekochte tegels ontvang je GRATIS level clips, wedges én een handige tang om de wedges aan te drukken. Alles wat je nodig hebt om jouw vloer professioneel te leggen, zit erbij. En als je liever een expert inschakelt, kan dat ook! Maak eenvoudig een afspraak in een van onze toonzalen.

Van Calster: Jouw Partner voor de Perfecte Vloer!

Met ons enorme aanbod, ongeëvenaarde prijzen en nu een GRATIS leveling systeem, is dit hét moment om jouw droomvloer te realiseren. Van keuken tot badkamer, woonkamer tot hal – wij hebben de perfecte tegels om jouw ruimte te transformeren. Vergeet niet: onze scherpe prijzen gelden enkel zolang de voorraad strekt!

Wacht niet langer! Kom vandaag nog naar Van Calster en profiteer van onze herfstdeals. Transformeer je huis en geniet van een prachtig nieuwe vloer met de kwaliteit en service die je van ons gewend bent.

Let op: deze unieke aanbieding geldt tot 31/10/2024 of zolang de voorraad strekt! Wees er snel bij, want op is op! Vraag naar meer info bij onze collega’s in de winkel. Niet geldig op outlet en loten.

Groetjes, Team Van Calster